Paljasjalkakengät xxl

Osta Merrell-kengät netistä | XXL

Merrell | Osta Merrell-kengät netistä | XXL

Löydä laajasta XXL-valikoimastamme Merrell-kengät! Tilaa retkeilykengät ja vaelluskengät netistä jo tänään.

Kengät kaikkiin lajeihin – XXL

Kengät kaikkiin lajeihin | XXL

XXL.fi-verkkokaupasta löydät kengät kaikkiin lajeihin. Tarjoamme laajan valikoiman kenkiä tunnetuilta brändeiltä markkinoiden parhaaseen hintaan.

Paljasjalkakengät | Osta verkosta | Partioaitta®

Paljasjalkakengät arkeen ja juoksuun ✓ Barefoot-kengät, paljasjalkalenkkarit ✓ Huippubrändit: FiveFingers, Merrell ✓ Tutustu ja osta ✓ Nopeat …

Paljasjalkakengät arkeen ja juoksuun ✓ Barefoot-kengät, paljasjalkalenkkarit ✓ Huippubrändit: FiveFingers, Merrell ✓ Tutustu ja osta ✓ Nopeat toimitukset

Merrell | Karkkainen.com verkkokauppa

Merrell Trail Glove 7 miesten paljasjalkakengät. Tuotteen hinta erikseen ostettuna: 99,00 €. -. 109,00 €. /pari. Vertaile.

Merrell – ulkoilun iloa

Merrell on tullut tunnetuksi erityisesti laadukkaista ulkoilujalkineistaan. Merrelin pääosaaminen on ollut mukavien urheilukenkien saralla siitä lähtien kun yritys perustettiin vuonna 1981 Yhdysvalloissa. Merrellin runsaaseen valikoimaan kuuluu käytännöllisiä ja monikäyttöisiä urheiluvaatteita, vapaa-ajan kenkiä, juoksukenkiä ja talvikenkiä. Kärkkäisen valikoimista löydät Merrellin parhaat vaihtoehdot myös vaellukseen, patikointiin ja retkeilyyn.

Merrell – neljä vuosikymmentä reipasta ulkoilua

Merrell keskittyy suorituskyvyn, tyylin ja mukavuuden yhdistämiseen, jotta ulkoilu olisi luontevaa ja mukavaa kaikille. Merrell perustettiin vuonna 1981, kun kaksi hiihtovälineitä valmistavan yhtiön johtajaa, Clark Matis ja John Schweizer, päättivät lyödä hynttyyt yhteen ylistettyjä kenkiä valmistavan Randal Ivan Merrellin kanssa. Merrell lainasi nimensä kenkämerkille. Nimi säilyi, vaikka Merrell itse lähti yhtiöstä viisi vuotta myöhemmin.

Vuonna 1987 Merrellin osti suomalainen ulkoilujalkinevalmistaja Karhu. Karhu omisti Merrellin kymmenen vuotta. Vuodesta 1997 lähtien yritys on ollut kenkäteollisuuden jättiläisen Wolverine World Widen kokonaan omistama tytäryhtiö. Nykyisin Merrell on maailman myydyin ulkoilukenkiin erikoistunut kenkämerkki. Merrell-kenkiä myydään yli 150 maassa ympäri maapallon.

Merrell-yrityksen klassikkotuote on vuonna lanseerattu, 1997 huipputrendiksi noussut Jungle Moc -kävelykenkä. Tosin kuin perinteisen vaelluskenkien, Jungle Moc-kengän pohja on kevyt. Vuonna 2009 myytyjen Jungle Moocs -kenkien määrä ylitti peräti kymmenen miljoonan rajan. Tätä kenkää myydään yhä lukuisia määriä maailmanlaajuisesti.

Merrell – ulkoilu antaa voimaa!

Merrell uskoo ulkona liikkumisen antamaan voimaan. Heidän periaatteena on, että ulkoilu ja liikkuminen on tarkoitettu kaikille, ikään tai kokoon katsomatta. Merrellin tavoitteena on tarjota harkitusti suunniteltuja ja tiukasti testattuja tuotteita, jotka ylittävät suorituskyvyn, monipuolisuuden ja kestävyyden.

Merrell-kengät on tarkoitettu ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen, olipa tavoitteena sitten useiden päivien patikointi tai pienet seikkailut kodin lähimaastossa. Merrell kannustaa jokaista tutustumaan ulkoilun mahdollisuuksiin yksin tai yhdessä perheen sekä ystävien kera. Ulko-oven takana odottaa seikkailu!

Kärkkäisen verkkokaupassa pääset tutustumaan kattavaan valikoimaamme urheilu- ja vaelluskenkiä. Naisten ulkoilukengät ja miesten ulkoilukengät -osastoiltamme löydät parhaat vaihtoehdot monenlaisiin tilanteisiin useissa eri hintaluokissa. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa, nopeaa ja luotettavaa. Saat tuotteet tilauksesta kotiin muutamassa päivässä.

Feelmax – Kevytjalkineet.fi

Feelmax – Kevytjalkineet

Feelmax® on valmistajan omien sanojen mukaan ainoa todellinen paljasjalkakenkä markkinoilla. Feelmaxin kengät ovat jalassa mukavat kuin sukat, ja niin kevyet, …

Aikuisten ja lasten paljasjalkakengät – Vaeltajankauppa

Parhaat paljasjalkakengät – Aikuisten & lasten – Vaeltajankauppa

Parhaat lasten ja aikuisten paljasjalkakengät jokapäiväiseen käyttöön sekä vaihteleviin maastoihin ja olosuhteisiin nyt … Jäljellä koko XXL (47-49).

Parhaat lasten ja aikuisten paljasjalkakengät jokapäiväiseen käyttöön sekä vaihteleviin maastoihin ja olosuhteisiin nyt helposti netistä tilaamalla

Vibram FiveFingers -paljasjalkakengät XXL:stä … – Facebook

New Balance -paljasjalkakengät | Paljasjalkakengät.net

4. New Balance Minimus Ionix 3090v2. REVlite-välipohja ja siihen suoraan valettu EVA-pohjallinen antavat New Balancen Minimus Ionix 3090v2:lle keveyttä ja …

Monet New Balancen kenkämalleista ovat perinteisiä pehmustettuja, paksumpipohjaisia juoksukenkiä, mutta yrityksellä on myös minimalistisia kenkiä.

New Balance -paljasjalkakengät

Erittäin kevyet ja taipuisat paljasjalkakengät. – Villahuopa on viileää kesällä ja lämmin talvella – Erittäin kevyet – Soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön – …

Keywords: paljasjalkakengät xxl, xxl paljasjalkakengät